Jump to content
DroneBuilds
Sign in to follow this  
ArnaudF

Problème avec mon QX90C tout neuf

Recommended Posts

Bonjour, je viens de recevoir mon qx90c , je l'ai configurer mais par erreur j'ai fais un reset et maintenant juste quand je met l'accus connecté, les moteurs tournent à fond help :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Youtube WE are FPV

Si c'est sur betaflight vérifie que les esc soient sur le mode brushed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to avoid that problem type:. set motor_pwm_rate=32000 in to CLI and than save your motors will not sin anymore when you plug in the battery. 

Test ça sur cleanflight d'abord

  • J'aime 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sans vous je suis rien merci beaucoup pour votre engagement au quotidien en répondant à mes topics super forum !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Euh de rien. C'est avec plaisir.

  • J'aime 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...